KunstKombinatie Nieuwegein

Cello bespelen (volwassenen)

Zowel in Kunstencentrum de Kom als Kunstenhuis Biltse Muziekschool hebben een groot aantal volwassenen bij Frank Linschoten cello les. Frank heeft de ervaring dat je als volwassene met cello spelen begint dit goed gaat en je veel plezier en voldoening geeft. Het is voor hem gebleken dat je niet alleen cello leert spelen als je op je ca. 7e jaar met cello spelen begint. Motivatie is belangrijker dan leeftijd. Wanneer je de cello wilt proberen dan is er de mogelijkheid voor een gratis proefles.

Dag, tijd en plaats

Dinsdagmiddag en -avond. Plaats: in muziekkamer 6, op de 4e verdieping van Stadstheater en Kunstencentrum De Kom.

Frank Linschoten

Frank Linschoten werkt ruim 20 jaar als cello docent aan Kunstencentrum de Kom, en daarnaast ook aan de Biltse Muziekschool en Kunstgebouw Leusden. Hij heeft zich in het lesgeven naast jeugd en jongeren tevens op lesgeven aan volwassen gespecialiseerd. De lessen vinden plaats in ontspannen les sfeer. Frank Linschoten volgde zijn HBO conservatorium opleiding aan de hogeschool van Utrecht en Amsterdam. Hij treedt op met een programma voor cello solo (composities van Bach en H.Andriessen). Duo voor dwarsfluit en cello, duo voor cello en piano, en een strijkkwartet.

Seizoen 2016/17- september tot en met juni 2017. Starten in de loop van het cursusjaar is mogelijk. Er wordt dan uitgegaan van het resterend aantal lesweken tot en met 7 juli 2017. De lessen worden gepland en afgesproken in de reguliere lesweken van het basisonderwijs in Nieuwegein.

Les mogelijkheden (6 september t/m juni 2017)

Wekelijkse les van 30 minuten (37 lessen)
Wekelijkse les van 45 minuten (37 lessen)
2-wekelijkse les van 40 minuten (18 lessen)
2-wekelijkse les van 60 minuten(37 lessen)

Informatie lesprijzen

Proefles 30 minuten: Gratis. Een cello huren, huurkoop of kopen informatie mogelijk via Frank Linschoten.

Contact

Email/info en aanmelden: cellolesfranklinschoten@hotmail.com Of via het aanmeldformulier op deze website van De KunstKombinatie. Mobiel is Frank bereikbaar op: 06-19067441