Disclaimer

Frank Linschoten heeft de informatie op deze internetsite met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks dat bestaat de mogelijkheid dat de aangeboden informatie incorrect en/of incompleet is. Frank Linschoten is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door direct of indirect gebruik van de aangeboden informatie of materialen afkomstig van deze internetsite.

Aan de inhoud van de internetsite kan op geen enkele manier rechten worden ontleend of aanspraak worden gemaakt.
frank Linschoten heeft als eigenaar van celloles-franklinschoten.nl te allen tijde het recht om – zonder voorafgaande waarschuwing – wijzigingen op de site aan te brengen.

Voor afbeeldingen maak ik gebruik van rechtenvrije stockfoto’s voor zover is na te gaan overeenkomstig de Creative Commons (CC). Dit betekent dat er geen toestemming van de auteur voor nodig is als je de afbeeldingen wilt kopiëren, aanpassen of wilt verspreiden. Rechtenvrij dus, ook voor commerciële doeleinden. Mocht er op enige wijze inbreuk plaatsvinden van geschonden rechten door het plaatsen van afbeeldingen dan zullen wij de afbeelding onmiddellijk verwijderen.