Schrijf je nu in voor een gratis proefles en ervaar de mooie diepe warme klank met strijken op een cello.

Amersfoort

Celloles in Amersfoort-Schothorst: voor kinderen in basisschool en middelbare school leeftijd en volwassenen.

Al ruim 20 jaar kunnen kinderen en volwassenen bij mij de cello leren bespelen. De ervaring leert dat zowel kinderen en volwassenen veel plezier beleven aan cellospelen, en daarbij is de mogelijkheid om met andere cello leerlingen en andere instrumenten samen te musiceren. De lessen volgen een gedegen leerplan met o.a. leuke moderne methodes met cd of muziek file, cello duetten en klassieke methodes. Daarnaast naar keuze spelen van o.a. pop en filmmuziek. Cellolessen waar ook speelplezier en ontspannen les sfeer belangrijk zijn. Tijdens de les wordt veel aandacht gegeven aan samenspel. d.m.v. cello duetten met de docent en samenspel van leerlingen onderling. De lessen zijn in principe individueel, en wanneer je wilt, waar mogelijk in combinatie worden ingedeeld.

Cellolessen voor starters en gevorderden.

Lesdag: in overleg.

Celloles mogelijkheden

Per week, 36 weken – Cellolessen voor seizoen 2022-2023:
20 minuten per week/ 40 minuten per 14 dagen.
40 minuten met 2 leerlingen per week, (20 minuten tarief)
30 minuten per week/60 minuten per 14 dagen
4 wekelijkse introductie lessen , 20 of 30 minuten
Gratis Proefles van 30 minuten

Aanvullende informatie:

Frank werkt aan 2 muziekscholen Kunstenhuis  Biltse Muziekschool en Kunstencentrum De Kom in Nieuwegein.en vanaf 1-09-2008 als zelfstandige in Scholen in de Kunst Leusden (voorheen Stichting Muziekschool Leusden).

Gratis proef les: Cellospelen is leuk ! Kom de cello eens proberen tijdens een gratis proefles, en ervaar met strijken de warme lage klank van de cello, een instrument dat leuk is om te doen. Mijn ervaring is dat je de cello eerst een paar keer moet kunnen proberen. Vindt je strijken op 4 snaren leuk en hou je van mooie warme tonen van de cello, dan is de cello het proberen waard.

Voor volwassenen. Op de 2 muziekscholen en Scholen in de kunst Leusden, privé celloles Amersfoort, waar ik  les geef hebben een groot aantal volwassenen les, die met enthousiasme spelen en vlot vooruit gaan. Je/u bent van harte welkom om de cello een keer te komen proberen, voor een proefles. Het is gedurende het gehele jaar door mogelijk om een proefles cello af te spreken en met lessen te starten.

Leerlingen Presentatie – Voorspeelavond. 2 keer per jaar krijgt iedere cello leerling t/m 18 jaar de gelegenheid om voor elkaar en met elkaar voor de ouders en bekenden op te treden.

Cellohuur: informatie via Frank Linschoten, of bij Contrada Musica in Amersfoort of vioolbouwer van der Knaap, in Baarn.

Cellomaat: De cello is er in ca. 5 verschillende maten. Afhankelijk van je leeftijd en lengte wordt de cello maat bepaald. Meestal speel je gemiddeld 2 jaren op dezelfde maat cello. Het is goed om voor het huren van een cello maat even goed te bepalen, bijvoorbeeld tijdens een proefles.

 

Welkom voor een cello proefles.

 

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een proefles? Laat het mij weten!